Type at least 1 character to search
Back to top

introductie

Veelzijdig

Studio Ernst gelooft in veelzijdigheid. Wij brengen diverse disciplines samen onder één dak: van grafisch ontwerp, webdesign, product ontwerp tot interieur ontwerp. Wij zien er op toe dat de visuele identiteit van een merk of bedrijf eenheid uitstraalt.
Wij verzorgen totaal- en deelprojecten die kunnen bestaan uit het ontwerpen van een logo, het ontwikkelen van een huisstijl, het vormgeven van brochures en het ontwerpen en programmeren van een website.

Uniek

Wij houden niet van standaard oplossingen, wel van maatwerk. Elke opdracht verdient een eigen aanpak en een unieke invulling, overeenkomstig de specifieke wensen van de opdrachtgever, vormgegeven met onze signatuur.

Persoonlijk

Studio Ernst gelooft in een nauwe samenwerking met de opdrachtgever.
Door direct contact en één op één gesprekken zonder tussenpersonen kunnen wij visualiseren wat er (onbewust) omgaat in het hoofd van de opdrachtgever.

Flexibel

Individuele opdrachtgevers en kleine bedrijven zijn bij ons van harte welkom, ook grotere ondernemingen zijn we graag van dienst.
Indien voor een opdracht meer tijd of expertise nodig is dan wij zelf in huis hebben, stellen we een flexibel team samen dat precies aansluit bij het project.

Info

Studio Ernst is gevestigd in Amsterdam en opgericht in 2003 door ontwerpster Lianne Ernst.

Studio Ernst is aangesloten bij de BNO onder nummer 19369.

Credits portretfotografie
Went&Navarro