Type at least 1 character to search
Back to top

Mrs.Me | The Alter Ego Collection

Ontwerp textielcollectie Alter Ego

Wie zou je willen zijn, al was het voor een dag? Soms droom ik ervan om net zo meeslepend te kunnen schrijven als Donna Tartt, of een publiek te betoveren met een stem zoals die van Nina Simone. Ik vraag me vaak af hoe het voelt om de wereld te zien door de ogen van Frida Kahlo, of te kunnen verleiden met één oogopslag, zoals Grace Kelly en Jean Shrimpton dat konden. Ik beeld me in hoe ik als Amelia Earhart in een cockpit zit en pijlsnel door de hemel schiet, op weg naar verre zonsondergangen. En wat zou ik graag een dag doorbrengen in Eileen Gray‘s stijlvolle villa met betoverend uitzicht op zee.

De ALTER EGO collectie is mijn eerbetoon aan vrouwelijke kunstenaars en stijliconen van vroeger en nu. Deze sterke vrouwen hebben me geïnspireerd tot het creëren van settings die doen denken aan de opwindende omgevingen waarin zij zich thuis voelden. Hun levensstijlen, idealen en successen gaven me ideeën over stijlen, kleuren en materialen. Met ALTER EGO, nodig ik je uit om je huis aan te kleden met hetzelfde gevoel voor avontuur en durf.
Wie je ook wilt zijn, durf te dromen met Mrs.Me.
Lianne Ernst – creative director

 

Mrs.Me is een toonaangevend label met een moderne internationale signatuur.
Mrs.Me brengt home couture collecties voor de woonkamer en slaapkamer en produceert daarnaast ook op maat gemaakt linnengoed en hoogwaardige textielproducten voor hotels, jachten en woonhuizen.
Het label is in 2003 opgericht door creative director en ontwerper Lianne Ernst.

Opdrachtgever

Beeld & Beeldbewerking

Release datum

2011 -2013

Category: